Avís legal

Legal: El domini: http://www.lavaqueriadeltint.com és propietat de Ramon Solà Oliveras, amb el NIF. 77068437, amb domicili a la carretera de Manlleu, Km. 1,5 - 08500 Vic (Barcelona). També pot posar-se en contacte amb nosaltres al telèfon (+34) 93 886 11 61 o via correu electrònic a info@lavaqueriadeltint.com

Propietat intel·lectual i industrial: La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de Ramon Solà Oliveras.

Protecció de dades: En compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Ramon Solà Oliveras informa que les dades recollides en el formulari de contacte d'aquest lloc web són tractades amb el màxim de confidencialitat. Seran utilitzades únicament per a respondre a les peticions d'informació o reserves que es puguin sol·licitar. No seran enregistrades en cap fitxer ni cedides a tercers sense el consentiment dels interessats.

Informació / Información / Information

Contacta amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida.
Contacta con nosotros. Utiliza el formulario para una respuesta rápida.
Contactez-nous. Utilisez le formulaire pour une réponse rapide.
Contact us. Use the form for a quick response
logodinahosting.jpg    Dissenyat per Business Tic Consultoria www.btic.cat 

Localització / Localización

Vine a visitar-nos.
Ven a vistarnos